Vad heter trädgård på danska

Vad heter trädgård på danska?

Om du någonsin har undrat vad ordet “trädgård” är på danska, så är svaret “have”. På danska används ordet “have” för att beskriva en trädgård eller en grönområde runt ett hus. Det är ett ord som är enkelt att komma ihåg och använda om du någonsin befinner dig i Danmark och pratar med lokalbefolkningen om trädgårdsskötsel eller plantering.

Att kunna säga enkla ord och fraser på ett annat språk kan vara användbart och roligt när man reser eller kommunicerar med människor från andra kulturer. Så nästa gång du är i Danmark och pratar om trädgårdar, glöm inte att ordet “have” är det du ska använda för att prata om trädgård på danska. Ha det så roligt med att utforska det danska språket och kulturen!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *