Vem äger Zetas trädgård?

Zetas Trädgård är en populär trädgårdsbutik och plantskola i Sverige som erbjuder ett brett utbud av växter, trädgårdsprodukter och inspiration för trädgårdsentusiaster. Men vem äger egentligen Zetas Trädgård?

Zetas Trädgård ägs av syskonen Sara och Johan Zetterström. De är fjärde generationen i familjen Zetterström som driver trädgårdsbutiken, som grundades redan år 1926 av deras farfar. Syskonen har tagit över verksamheten och fortsätter att utveckla och driva Zetas Trädgård med samma passion och engagemang som tidigare generationer.

Sara och Johan Zetterström har en stark kärlek till trädgård och växter, och deras kunskap och erfarenhet har gjort Zetas Trädgård till en av de ledande trädgårdsbutikerna i Sverige. De strävar efter att erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter, personlig service och inspiration för att skapa vackra och trivsamma trädgårdar.

Så nästa gång du besöker Zetas Trädgård och njuter av dess vackra växter och trädgårdsinspiration, vet du nu att det är syskonen Sara och Johan Zetterström som äger denna fantastiska trädgårdsbutik.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *