Stubbfräsning Norrtälje

Roslagsträdgård AB – stubbfräsning Norrtälje

Roslagsträdgård AB

Välkommen till Roslagsträdgård AB, ett företag som erbjuder alla i Norrtälje med omnejd stubbfräsning och andra arbeten inom trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Med lång erfarenhet och utbildning inom trädgård finns det hos företaget en kompetens att kunna presentera utmärkta resultat. Oavsett vad just du behöver för hjälp, så erbjuder vi våra tjänster till dig. Är du intresserad av att anlita oss eller om du vill veta mera om vårt tjänsteutbud så är du välkommen att höra av dig.

Om oss

Företaget har funnits i flera år, och vänder sig bland annat till alla i Norrtälje som behöver hjälp med stubbfräsning. Hos oss finns stor expertis när det kommer till allt inom trädgård. Vi innehar F-skattebevis.

Om oss

Här finns vi

Företaget har sin bas i Norrtälje och är tillgängligt i hela Roslagen med omnejd. Våra öppettider är 7-16 måndag-fredag. Alla presumtiva kunder får en kostnadsfri offert och ett gratis hembesök.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är A och O för oss. Det är dina önskemål och behov som styr hur arbetet läggs upp, och vi anpassar oss utifrån det. Både stora och små uppdrag tar vi oss an.
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Bland tjänsteutbudet finner du allt som rör din trädgård, när det kommer till trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Det kan handla om alltifrån häckklippning, stubbfräsning, gräsklippning, snöskottning, beskärning av buskar och träd eller skötsel av grönytor. Vill du veta mer om oss och allt som vi erbjuder så tveka inte på att höra av dig.

Vi är ett företag som passar lika bra för privatpersoner, markägare och bostadsrättsföreningar. Ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera det du vill ha hjälp med ingår, och en offert bjuder vi dig dessutom på.

Som privatperson är du i de flesta fall berättigad till rutavdrag. Mer information om vilken typ av trädgårdarbete du kan få rutavdrag för hittar du här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Roslagsträdgård AB

Esplanaden 8, 761 45 Norrtälje

072-226 20 08

roslagstradgard@gmail.com

Stubbfräsning Norrtälje

I Norrtälje finns Rolagsträdgård AB. Befinner du dig i Roslagen, Uppsala eller Stockholm med omnejd är ni varmt välkomna att anlita oss!

Stubbfräsning Norrtälje